Vrijwilligerstaken

Bekijk in de lijst hieronder welke vrijwilligerstaken het best bij jou passen.

water evides

Medewerker verzorgingsteam

Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan drinken. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd.

LRU Foto

Medewerker accommodatie

Op verschillende locaties kunnen deelnemers aan onze evenementen gebruik maken van kleedgelegenheden. De vrijwilligers op deze locaties leiden de inrichting in goede banen en houden toezicht. Tegelijk ben je ook een soort gids: je wijst deelnemers waar ze hun spullen kwijt kunnen en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld start en finish.

Vrijwilliger LRU1

Medewerker Start/Finish

Ga er maar aan staan: duizenden enigszins zenuwachtige deelnemers naar de goede startvakken begeleiden. Aan jou ook de taak ervoor te zorgen dat de finishlijn niet geblokkeerd wordt als de deelnemers over de streep komen. Daar wacht hen een medaille, drinken en fruit.

Verkeersregeleaars

Verkeersregelaars

Om verkeer bij de evenementen in goede banen te leiden voor de veiligheid van weggebruikers, moet je 16 jaar of ouder zijn en vooraf een gerichte instructie volgen onder verantwoordelijkheid van de regiopolitie. Heb je de juiste "papieren", dan ben je via ons verzekerd en zul je tijdens het evenement beschikken over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen.

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon