Kom jij ons helpen?

Mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers is het gezelligste vrouwen evenement van Utrecht altijd een groot succes en een waanzinnig leuk Utrechts feest! 

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Utrechts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Ladiesrun Utrecht. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van AA Drink of water worden voorzien.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een onlinecursus aangeboden waarbij je je certificaat moet halen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en kan eventueel ook bij andere evenementen ingezet worden. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Ladiesrun Utrecht, maar welke functie past nu het beste bij je?

Lees hier meer over de taken.

Crew Cash Actie verenigingen en scoutinggroepen
Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. De organisatie doet zijn best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Ladiesrun Utrecht te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Utrechts evenement.
  • Je krijgt een uniek shirt van de Ladiesrun Utrecht.
  • Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/l op de dag van het evenement.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij op zondag 11 juni 2017 ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens de Ladiesrun Utrecht? Bekijk dan snel de aandachtspunten  en meld je aan! Bij vragen od het aanmelden van een groep kun je contact opnemen met: vrijwilligers.utrecht@golazo.com 

Vrijwilliger LRU1

Save the date
Op zondag 1 oktober vindt de Singelloop Utrecht plaats. Ook hiervoor hebben we vrijwilligers nodig. Schrijf deze datum alvast in agenda. Binnenkort lees je hierover meer op www.singellooputrecht.nl

 

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon