Vrijwilligers

Crew Cash Actie verenigingen en scoutinggroepen bij de Ladiesrun Utrecht?

Op zondag 11 juni 2017 vindt de 8e editie van de Ladiesrun Utrecht plaats. Mede namens de hulp van onze vrijwilligersgroepen is het gezelligste vrouwen evenement van Utrecht altijd een groot succes en een waanzinnig leuk Utrechts feest!

Onze vrijwilligersgroepen bieden wij een superleuke ervaring bij een Utrechts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij de groepen willen bieden tijdens de Ladiesrun Utrecht. Wij zoeken vrijwilligersgroepen die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Crew Cash Actie verenigingen en scoutinggroepen
Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. De organisatie doet zijn best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn; medewerker start/finish, medewerker accommodatie, medewerker verzorging en verkeersregelaar. Bij vrijwilligerstaken vind je alle informatie.

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Ladiesrun Utrecht te werken?
• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Utrechts evenement.
• Je krijgt een uniek shirt van de Ladiesrun Utrecht.
• Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.
• Cash voor in de kas van de vereniging

Meld je groep direct aan?
Wil jij op zondag 11 juni 2017 ook een onvergetelijke dag beleven met je vereniging of scoutinggroep tijdens de Ladiesrun Utrecht? Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan via vrijwilligers.utrecht@golazo.com! Geef in de mail de verenigings-/organisatienaam, naam van de contactpersoon en de bijbehorende contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres) aan. Wanneer mogelijk ontvangen we ook graag een schatting van het aantal vrijwilligers.

Bij vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator via: vrijwilligers.utrecht@golazo.com


Save the date
Op zondag 1 oktober vindt de Singelloop Utrecht plaats, ook hiervoor hebben we vrijwilligers nodig. Schrijf deze datum alvast in agenda. Te zijner tijd meer informatie op www.singellooputrecht.nl

Vrijwilligers Lru

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon