Sponsors stellen zich voor

Vision Direct

"Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Wij van Vision Direct willen mee vechten met alle honderden duizenden vrouwen en hun familie. Daarom steunen we Pink Ribbon en de Ladiesrun Utrecht, om preventie en vroegtijdige opsporing van kanker te ondersteunen. Vision Direct, de grootste verkoper in Nederland van contactlenzen, is voortdurend met gezondheid bezig. Onze focus ligt uiteraard op oogziektes en zicht, maar even zeer steunen wij goede doelen en organisaties die strijden tegen kanker, net zoals we vorig jaar gedaan hebben. We zullen met een team aanwezig zijn tijdens de Ladiesrun in Rotterdam, en hopen met onze sponsoring een steentje bij te dragen in deze moeilijke strijd."

 

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is partner van de Ladiesrun Utrecht. Hoe kan het ook anders: het parcours loopt dwars door Leidsche Rijn en start én finisht op het Berlijnplein, pal naast onze bouwplaats waar eind volgend jaar het kloppend hart van Leidsche Rijn komt. Met leuke winkels, een grote Foodmarkt, gezellige pleinen, prachtige appartementen, terrasjes, koffietentjes en restaurants. En natuurlijk parken in de buurt om in te sporten.

 

Nedal

"Nedal "verlicht" niet alleen elke nacht Leidsche Rijn. Ook biedt Nedal met een verzorgingspost tijdens de Ladiesrun de deelneemsters graag "verlichting" tijdens hun topprestatie."

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon