Ga terug

Ladiesrun Utrecht krijgt doorstart in de vorm van de Utrecht Night Run

08 januari 2018

In 2018 zal de Ladiesrun Utrecht een doorstart maken in de vorm van de Utrecht Night Run. Vrijdagavond 13 april is de binnenstad van Utrecht hét decor van de allereerste Night Run. Een absolute must voor iedere loper die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wilt ervaren. In 2017 heeft hiermee de laatste Ladiesrun Utrecht plaatsgevonden.

Een Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Dat is in Utrecht niet anders, waar de binnenstad zal worden omgetoverd tot een feeëriek toneel. Zodra de zon onder is, wordt op het Domplein het startsein gegeven voor de 8 km lange en donkere loop langs de grachten van Utrecht. Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers  de stadse duisternis in en worden ze verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel. “De binnenstad van Utrecht met start en finish onder de Dom is een ideale setting voor deze eerste editie. Daarnaast draagt de relaxte sfeer bij aan deze unieke beleving, waarbij de eindtijd niet belangrijk is. Het advies is trouwens om nog een beetje energie over te houden voor de afterparty”, zegtAnnemarie Stap, organisator van de Utrecht Night Run.

Feestend de nacht in
Na de tocht van 8 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De Utrecht Night Run wordt  traditioneel afgesloten met een heuse afterparty  waar lopers kunnen genieten van hun sportieve prestatie en het welverdiende biertje dat ze aan de finish ontvangen. .

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag – individueel of als groep - via www.utrechtnightrun.nl. Alle lopers ontvangen bij hun inschrijving een startnummer, headlight. glow gadgets en een welverdiend biertje.

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon