26 juni 2016

Ladiesrun Utrecht

  Nu ook singlets

  Nu ook singlets

  Wil jij een leuk mouwloos shirt van New Balance? Dan kan je die nog nabestellen voor €20,- Stuur hiervoor een mail naar info@ladiesrunutrecht.nl Heb je al een ander shirt besteld, dan kan je helaas niet meer wisselen.
  CineMec zorgt voor spetterende start- en finishlocatie

  CineMec zorgt voor spetterende start- en finishlocatie

  Bij CineMec staat beleving altijd voorop. Daarom zorgt CineMec Utrecht dit jaar voor een spetterende start- en finishlocatie van de Ladiesrun Utrecht. Op zondag 26 juni is er op het Berlijnplein muziek, ontspanning en foodtrucks om er een mooi event van te maken! Deelnemers van de run profiteren ook nog eens van extra voordeel bij een volgend bezoek aan CineMec Utrecht.
  Schrijf je snel in!

  Schrijf je snel in!

  Als je je uiterlijk 31 mei inschrijft, staat jouw naam nog op je startnummer. Wel zo leuk toch, als mensen langs het parcours jouw naam roepen. Vanaf 1 juni kan je je nog wel inschrijven, maar heb je alleen een getal op je startnummer. Ook kan je vanaf 1 juni vooraf geen t-shirt en medaille graveren meer bestellen. Op de dag zelf kan dat nog wel.
  Runnersworld Aart Stigter UtrechtCineMecAA DrinkRunner's World MagazineLeidsche Rijn CentrumGemeente UtrechtPink RibbonRTV UtrechtNSVSULove for Life