21 juni 2015

Brooks Ladiesrun Utrecht

  Brooks Ladiesrun Utrecht event tee

  Brooks Ladiesrun Utrecht event tee

  Bekijk het ontwerp van het officiële Brooks Ladiesrun Utrecht event tee. Dit unieke Brooks shirt is bij inschrijving te bestellen. Ben je het shirt vergeten te bestellen bij inschrijving, stuur dan een mail naar info@ladiesrunutrecht.nl, vermeld je naam en gewenste shirt maat.
  Inschrijving Brooks Ladiesrun is geopend!

  Inschrijving Brooks Ladiesrun is geopend!

  De inschrijving van de Brooks Ladiesrun Utrecht (voorheen Meidenloop Utrecht) is eindelijk geopend! Schrijf je snel in voor de 3 (Moeder- dochter Run of individueel), 5, 10 km of de Business Runs tijdens de Brooks Ladiesrun.
  Juni is Ladiesrun maand: 25.000 vrouwen lopen in het roze voor Pink Ribbon

  Juni is Ladiesrun maand: 25.000 vrouwen lopen in het roze voor Pink Ribbon

  De Ladiesrun verovert Nederland. In de maand juni hebben achtereenvolgens Groningen, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven hun eigen, karakteristieke Ladiesrun: een inspirerend lifestyle-evenement in een prettige omgeving waarbij samen hardlopen hand in hand gaat met shoppen & swingen. De inschrijving gaat open op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari.
  BrooksRunnersworld Aart Stigter UtrechtGemeente UtrechtPink Ribbon

  RT @Bokkkie: Wij gaan dat gewoon even doen @marielle_klein, die @ladiesrun030!!

  RT @pinkribbon_NL: Wie schrijft zich op deze dag vol liefde in voor de #Ladiesrun's in juni? Check @Ladiesrun010 @ladiesrun050 @ladiesrun030@ladiesrun040

  Hangt jullie To Do List voor morgen ook al klaar? 😂#ladiesrun0300 http://t.co/D4RMPBTw8H

  Hi Ladies, we zijn nu ook te volgen op Instagram! Meeten we daar? 🙋#ladiesrun0300 �instagram.com/ladiesrun030Kf http://t.co/AAjzEqePz1

  @esjet @Ladiesrun010 klopt 😉 dit is het nieuwe account