Ladiesfair

Op 11 juni wordt het Berlijnplein omgebouwd tot het Ladiesrun evenemententerrein waar onder andere een DJ, health food festival en veel verschillende stands te vinden zijn.

Interesse om met een stand aanwezig te zijn op het Berlijnplein? Neem dan contact op met de organisatie via info@ladiesrunutrecht.nl.

De onderstaande standhouders  zijn aanwezig:

 

Pink Ribbon

In deze stand kun je terecht voor leuke Pink Ribbon items. Daarbij steun je met elke aankoop ook nog eens Stichting Pink Ribbon.

 Wintermansport2

Medaille graveren

Wil jij een uniek persoonlijk aandenken aan je deelname aan de Ladiesrun   Utrecht? Laat dan direct na je prestatie je medaille graveren met jouw eigen naam een finishtijd! De medaille die je van ons krijgt na de finish kun je ter plekke laten verbijzonderen bij de graveerstand. Heb je bij inschrijving aangegeven dat je de medaille wilt laten graveren, dan vind je een afbeelding van een medaille op je startnummer. Heb je geen gravure besteld, dan kun je op de dag zelf naar de graveerstand komen. De kosten hiervoor zijn € 8,-.

 RW Utrecht

Runnersworld Utrecht

In de ruime winkel, gelegen aan de voorzijde van Stadion Galgenwaard, kan je terecht voor alles wat met hardlopen te maken heeft. De medewerkers zijn allemaal hardlopers en kunnen dus vanuit praktijkervaring adviseren. Naast het ruime aanbod aan hardloopschoenen, functionele kleding, hartslag -en snelheidsmeters en accessoires zijn er ook verschillende loopgroepen.

 David Lloyd

David Lloyd

Speel tennis, badminton en squash op banen van topkwaliteit. Bereik je fitnessdoelen met hulp van onze deskundige coaches. Ontdek de gezinsactiviteiten, de binnenzwembaden en een uitgebreid aanbod in lessen, fitnessfaciliteiten en een heerlijke lounge. Wat je ook nodig hebt van jouw club, je vindt het bij David Lloyd Utrecht.

 Deostick Pink  Ribbom

Pink Ribbon Deostick actie

Wij zijn Karin Kruidenier en Jeanet Klaver uit Eibergen en Haaksbergen. Wij kennen allemaal wel iemand met borstkanker, vandaar dat we op het idee kwamen om iets te gaan doen met onze gifvrije deostick. Deze deostick bevat geen alcohol en aluminiumzouten (Aluminium Hydro-Chloride), verder bevat de deostick heel veel pure Aloe Vera wat de huid verzacht en verzorgd. Ook is hij neutraal van geur en vlekt niet op de kleding. Met deze actie willen wij 5000.00 euro gaan schenken aan Pink Ribbon.

WEURO

Voor het eerst in de geschiedenis host Nederland het EK Vrouwenvoetbal (WEURO 2017). 7 speelsteden waaronder Utrecht, 16 deelnemende landen en 31 wedstrijden vormen de hoofdingrediënten voor dit toernooi komende zomer in eigen land! WEURO is bij de Ladiesrun aanwezig met een hooghoud doek, laat zien hoe vaak jij de bal kan hooghouden. Laat zien hoe scherp je kan schieten in het gatendoek. De mascotte zal aanwezig zijn om iedereen aan te moedigen. 

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon