Food festival

Drankje achteraf!

Uitgelopen en trek in een drankje? Kom dan naar het Berlijnplein. Daar staat een food festival voor jou én je fans klaar, zodat je nog even gezellig na kunt genieten van je prestatie.

The Beertruck

You’re gonna love him!
Vanuit de The Beer Truck wordt op een orginele manier bier getapt. Maar ook kun je er terecht voor een lekker glaasjes fris. Er is ook aan de kleintjes is gedacht met appelsap, Fristi en Ranja.

De Meisjes van de Wijn

De Meisjes van de Wijn kunnen op deze manier iedereen een 1 op 1 wijnadvies geven en hierbij ook het bijzondere verhaal vertellen die elk van onze wijnen rijk is. Dit op een vrolijke en begrijpbare manier zonder stoffige of langdradige poespas. Daarbij verzorgen wij ook nog eens de aankleding van het event met wijnbar en echte wijnbarrels.

Lekker Wijnig

Unieke verhalen en prachtige momenten, dat is wat wijn voor ons (Amanda & Jesper) zo bijzonder maakt. Met de droom om deze verhalen te delen verbouwden we onze vintage caravan uit ’69 tot mobiele wijnbar, want iedere gelegenheid verdient de beste champagnes en wijnen. We zijn de eerste in Nederland met échte champagne-ijsjes. Deze en andere smaken serveren we vanuit onze authentieke ijsfiets.

BabesCoffee

Ba-be’s ~ Coffee ; zijn ; Ba- bette & Bre- chje. Wij tuktukken rond in Utrecht en omgeving naar daar waar de behoefte aan cafeïne en een lach het grootst is. Alle koffie en lekkernijen met Smaak&Karakter. Wij staan met onze eigen BabeMade™ producten voor onbewerkt, puur en healthy eating. Probeer ook onze BabeMade™ smoothiebar eens voor de dagelijkse shot vitamines. Ook aan de kleintjes is gedacht: die kunnen zich vermaken op het springkussen van PicNic!

 

Ook aan de kleintjes is gedacht: die kunnen zich vermaken op het springkussen van Picnic!

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon