Evenement

Op zondag 11 juni 2017 vindt de achtste editie van de Ladiesrun Utrecht plaats. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen heeft drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km. De start en finish van dit leuke loopevenement is op het Berlijnplein bij CineMec in Leidsche Rijn. 

De Ladiesrun Utrecht is bij uitstek het sportieve uitje voor jou en jouw vriendinnen, zussen, moeder of collega's. Het gaat niet om winnen, maar lopen voor Pink Ribbon of voor jouw eigen doel. Het mooie aan dit loopevent is dat iedereen kan meedoen, dus ook jij. Maar de Ladiesrun Utrecht is meer dan lopen alleen. Het is een lifestyle event waar je bij geweest moet zijn.Het Berlijnplein is namelijk hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters én natuurlijk je eigen fans.

Steun Pink Ribbon

Je kunt met je deelname aan de Ladiesrun Utrecht ook Stichting Pink Ribbon steunen. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Bij je inschrijving kun je een donatie doen en/of je kunt je deelname op het speciale actieplatform laten sponsoren.

Business Runs: hardlopen met je collega's

Tijdens de Ladiesrun Utrecht is er voor de bedrijven een aparte competitie.

Lukadekruijf 20160626 0016

 

 

AA Drink CineMec Leidsche Rijn Centrum Runner's World Magazine Vision Direct Nedal Gemeente Utrecht Pink Ribbon